15:00

Vanneberga IF/Kiaby IF

Referat: Finja IF - Vanneberga IF/Kiaby IF

Då var det äntligen dags för premiär för damlaget som tog sig an Finja IF borta.
Laget börjar matchen väldigt trevande och det är Finja som tar hand om spelet dom första 15 min.
Vet inte om det var premiärnerver eller om torsdagens träningsmatch fortfarande satt i benen men efter ett kortare uppehåll pga skada så hinner vi prata ihop oss och efter det blir spelet jämnare.
Resten av halvleken är jämn och utan några riktiga målchanser till något av lagen men på tilläggstid tar vi ledningen med 1-0 genom Julia Ivarsson.

I andra halvlek gör vi 2-0 direkt genom Alicia Thim men trots det hittar vi inte riktigt rätt i vårt spel och Finja lyckas reducera till 2-1 i 52:e minuten.
5 minuter senare tar vi återigen ledningen med 2 mål då Maja Persson gör mål med ett distansskott till 3-1 men bara en minut efter reducerar Finja igen.
Därefter tar vi över matchen helt och maler ner våra motståndare.
I minut 72 gör Maja sitt andra mål för dagen som betyder en 4-2 ledning och sen orkar inte Finja mer och vi gör ytterligare 3 mål genom Fanny Andersson, Matilda Emsfors på straff och Hannah Persson på straff och slutresultatet blir 7-2.

På det hela en riktig krigarseger där vi visar upp en bra lagmoral ,fast inte spelat stämmer krigar vi på och till slut tar en konfertabel seger.
Även roligt med 6 olika målskyttar vilket visar vilken bredd vi har i laget.